Spejdercenter CPH er et byspejdercenter med gode transport muligheder og mange faciliteter omkring centeret.

Selve centeret er udstyret med hyggekroge, en stor sal og mødelokaler af forskellig art, herunder:

– Eksperimentariet

– Idéværelset

– Loungen

– Lederrummet

– Køkkenet

– Caféen

… Udover disse indendørs rum/lokaler, er der en have med plads til telte, et lille bålsted og terasser, samt gården foran centeret.

Centeret ligger tæt på både Sjælør station og Ny Ellebjerg station. Herfra er der togforbindelser både til Københavns Hovedbanegård og mange andre dele af København.

Udover de gode transport muligheder, er det også nemt at finde grønne arealer. Som “baghave” ligger Valbyparken få minutters gang fra Spejdercenter CPH. Her kan du både komme ned til vandet og nyde en god udsigt, tage en dukkert, gå en lækker tur eller bruge nogle af parkens aktiviteter som én af de 2 store bålpladser, eller spille frisbeegolf med centerets frisbees, der kan sættes til rådighed af Spejdercenter CPH.

Som genbo ligger Karensminde Kulturhus, der et stort grønt areal, samt aktiviteter, events og andre arrangementer og muligheder. Alt dette kan der læses om her.

10 minutters gang fra Spejdecenter CPH, findes også Sydhavnstippen. Her ligger et skønt naturområde, med får, bier og meget andet. De har også aktiviteter, events og andre arrangementer og muligheder, der kan læses mere om dem her.

På sydhavnstippen kan du også finde en masse forskellige løb – Korte som lange. Læs mere om løbene her.

 

IMG_0085