2009:

Den gamle Sjælør Kirke blev købt af KFUM-Spejderne, og blev Spejdercenter CPH. Centret skulle favne byspejderlivet og desuden være omdrejningspunktet for administrationen af korpset.
Korpsadministrationen flyttede ind på centret december 2009.

(Foto: Jeppe Carlsen)

SORT:

SORT blev afløseren for Rysensteen 13, og er for unge i alderen 14-17 år. Det handler om at lave en masse anderledes spejderaktiviteter for unge spejdere i en storby. Det startede med et arrangement hver måned d. 13. – men gik på tænkepause foråret 2011, og kommer stærkt tilbage i starten af 2012.

2010:

Spejdercenter CPH blev officielt indviet Sankt Georgsdag 23. april. Spejdercenter blev indrettet til spejderbrug, og de første udlejninger begyndte at komme.
Martha Burup overtog GEÅ-stillingen efter Gavin Norman.

(Foto: Thomas Bang)

2011:

Spejdercentret var base for flere kurser, bl.a. Urban Roland 1, som var det første Roland 1 inde midt i København, og den nye Uddannelse i Anerkendende Ledelse afholdt to fulde kurser på centret i henholdsvis juni og november.
Steffen Muldbjerg overtog stillingen som GEÅ-Spejdercenter CPH.

(Foto: Katja Lund-Rasmussen)

Loungen:

I 2011 begyndte Loungen at blive indrettet på Spejdercenter CPH. For at komme godt fra start blev der afholdt “Din Lounge”, hvor unge spejdere kunne komme og sige, hvordan de ville have Loungen til at se ud. I december var Loungen færdig – og enhver teenagers drøm!

(Foto: Steffen Muldbjerg)