Spejdercenter CPH har siden starten været drevet af et aktivitetsudvalg bestående af frivillige kræfter der brænder for centrets fortsatte udvikling og overlevelse.

Det er aktivitetsudvalget der står for alle arrangementer på og omkring centret. Det er ligeledes disse folk der er kræfterne bag centrets faciliteter.

Vi i aktivitetsudvalget arbejder med en målsætning om at Spejdercenter CPH ikke bare skal være et korpskontor og en konference sal. Disse elementer skal selvfølgelig fortsat have plads til at udfolde deres arbejde.

Dog skal Spejdercenter CPH også være dit, mit og vores center, for alle spejderne i nærområdet og for alle spejderne i hele landet. Disse elementer arbejder Aktivitetsudvalget på at opfylde og videreudvikle, så centret fortsat er et attraktivt sted for dig at komme.

Hvis du har nye ideer til spejdercentret eller sidder med en ide du mangler rammerne til at udføre vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Aktivitetsudvalgets medlemmer:

Christian Tolstrup: “Har været spejder siden 1998, først som spejder og senere leder i en lokal gruppe, men i dag er spejderarbejdet begrænset til AU ved siden af historiestudiet. Bor i Sydhavnen et stenkast fra centret. Billedet er fra førstedagen på ULK42.”

Simon Andersen: “Som medlem i aktivitetsudvalget på Spejdercenter CPH håber jeg at jeg kan bidrage med fede aktiviteter, nye ideer og generelt være med til at få centret helt op og køre. Udover at jeg er en del af Spejdercenter CPH bruger jeg også min tid på Spejderhjælpen, synlighed i KFUM-Spejderne og en del af min fritid går også på underholdningsbranchen.”

Mette Ihde  

Niels Pathuel

Mads Poggenborg 

Maria Andersen