Ekspedition København

Ekspedition København

Er du klar til at opleve København?

Så ståekspedition København rigtigr Spejdercenter CPH klar med det helt nye mærke om København.

Nu er det tid til at komme ud og opleve København! Med Ekspedition København mærket får du muligheden for dette sammen med dine spejdervenner. Du får aktivitetshæfte i hånden og kan se frem til en dag fyldt med sjove opgaver, og masser af
sightseeing i København. I hæftet er der et kort så du kan få et overblik over byen, samt hvor de forskellige opgaver ligger.
Derudover får du også information om steder man skal besøge og de tilhørende opgaver. Man vælger selv rækkefølgen af de forskellige steder man skal besøge. Mærket kan tages over flere patruljemøder, hvis man bor tæt på København, ellers kan man tage mærket på en enkelt dag. Trop- og seniorspejdere vil selv kunne tage rundt, mens de mindre spejdere kan følges med ledere.

 

Praktisk information:

Ekspedition København mærket og hæftet koster 15 kr. og kan enten tilsendes eller afhentes på Spejdercenter CPH. Hvis mærket skal tilsendes eller man ønsker yderligere information så kontakt booking@kfumspejderne.dk