Vil du prøve den nye uniform?

Vil du prøve den nye uniform?

csm_Den_nye_uniform_paa_CHP_f433ac25af

Er du i tvivl om hvilken størrelse eller model, du skal vælge, når du køber den nye uniform? Er du nysgerrig efter at mærke kvaliteten eller at se, hvordan det hænger sammen med uniform og fleece i ét?

Så kom forbi på Spejdercenter CPH i hverdage mellem klokken 9:00 – 16:00 (fredag klokken 9:30 – 15:00) eller efter aftale med en ansat. Her kan du prøve uniformen i alle størrelser og modeller og finde frem til den, der passer dig bedst.

Prøv også tørklædet
Du har også mulighed for at prøve de to forskellige tørklæder, der hører til uniformen; beduintørklædet og det mere traditionelle, trekantede. Uniformen er kun til udstilling på Spejdercenter CPH og skal derfor fortsat bestilles hos 55Nord.