Spejdernes Folkekøkken

Spejdernes Folkekøkken

Spejdernes folkekøkken er et månedligt folkekøkken i Kgs. Enghave i København, hvor du kan købe sund aftensmad, deltage i aktiviteter og møde din nabo.
Beskrivelse
Spejdernes folkekøkken har til formål at skabe et fællesskab i lokalområdet Kgs. Enghave og omkring Spejdercenter CPH og samtidig give mulighed for at folk fra nærmiljøet kan samles om et billigt måltid af god kvalitet. Ydermere tilbyder folkekøkkenet også aktiviteter og leg for alle børn og voksne.Spejdernes folkekøkken drives udelukkende af unge frivillige.Spejdernes folkekøkken er et initiativ støttet af KFUM-Spejderne i Danmark.Har du spørgsmål eller kommentarer til folkekøkkenet, kan du kontakte initiativtagerne Thilde Marie Fredsted Iversen eller Iben Schmidt Jensen på spejdernesfolkekokken@gmail.com.Spejdernes Folkekøkken